Hunkemöller blev grundlagt i Amsterdam i 1886 og er vokset til et verdenskendt brand og en top employer med butikker og online butikker i mange lande. Det gør Hunkemöller til en af de hurtigst voksende virksomheder i verden. Hunkemöllers brandidentitet defineres af vores sheros, der yder den rette kommunikation og service til vores kunder.)
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer

Vores personalestrategi

Vores strategis succes afhænger meget af mennesker. Vi vil gerne tiltrække de bedste personer, som lever efter vores værdier. Vi ønsker at styrke og gøre teams større, gøre vores ansatte stolte af at arbejde for Hunkemöller og anbefale os som et fantastisk sted at arbejde. Fantastiske mennesker skaber fantastiske brands!'
Philip MountfordCEO
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller startede med én enkelt butik og er nu et internationalt omnichannel lingeribrand, et velkendt brand i 24 lande og er den ubestridte markedsleder inden for lingeriindustrien i Nordeuropa. I Tyskland er vi den største specialiserede kæde. Vi oplever også fortsat vækst i Østrig, Danmark, Spanien, Frankrig og Sverige. Derudover har virksomheden også været i stand til at sikre sig mange priser inden for branchen.
For eksempel Retail Award for det bedste lingeribrand i Danmark og i Belgien, Tyskland, Spanien og Frankrig. Hunkemöllers vision er livslang kundeloyalitet. Når vi kigger mod fremtiden, stræber vi efter hurtig vækst, både fysisk og digitalt. Derfor planlægger vi at udvide vores omnichannel-udbud og samtidig åbne flere inspirerende butikker.
#passionerede
Dette er vores kerne. Vores passion er lingeri og service i verdensklasse
#inspirerende
Det er vores motivation. Vi er kreative og tænker 'udenfor rammerne'
#ikontakt
Det er vores sjæl. Vi lytter, interagerer og involverer os i andre ved at yde vores bedste
#sjov
Det er vores attitude. Vi nyder det, vi laver, og det kan ses
#sexet
Det er vores look. Vi er selvsikre og viser stolthed over vores brand

Bliv en del af top employeren Hunkemöller

Vi sætter stor pris på vores medarbejdere og forbereder dem perfekt til deres karriere hos Hunkemöller. Som top employer tilbyder vi vores medarbejdere kontinuerlig træning via vores online læringsplatform! Vores vision er en af de elementer, der bidrog til at få prisen ”Top Employers 2018 & 2019” i Danmark. Det er et certifikat, der belønner gode arbejdsgivere. Med denne pris er vi en af 15 detailvirksomheder i verden, der har modtaget dette certifikat. Det er ikke nødvendigt at sige, at vi er meget stolte og meget ambitiøse om at beholde certifikatet på lang sigt.
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer