Kan du sætte et godt eksempel og inspirere andre med din passion for lingeri og dét at udøve ekseptionel kundeservice? Slår dit hjerte hurtigere, når du træner og motiverer dit team til altid at yde deres bedste? Er du i stand til at holde hovedet koldt og forblive organiseret i pressede situationer? Så kunne du være den Store Manager, som vi søger. En ægte Store Manager hos Hunkemöller forstår at levere World Class Service til vores kunder og inspirerer dem til at være den smukkeste udgave af dem selv.

Lead the way

Hos Hunkemöller er vores brandværdier i centrum for alt, hvad vi gør. Sjov, Passioneret, In touch, Inspirerende og selvfølgelig Sexet. Disse værdier inspirerer vores medarbejdere, og de deler dem ikke bare, de lever dem også. Derfor leder vi ikke bare efter en butikschef. Vi leder efter en person, der vil gå forrest og levere den bedst mulige service til vores kunder og inspirere sit team til at gøre det samme. At lede andre er noget, der falder dig naturligt. Du vil coache og motivere dit team, samtidig med at du skaber en venlig og opmuntrende butik at arbejde og handle i. Du arbejder tæt sammen med dit team for at sikre, at alle de daglige opgaver bliver udført, og at kunderne får en fantastisk indkøbsoplevelse hver gang.

Be inspiring

Vores butikschefer har en fleksibel tilgang, og når situationer ændrer sig, holder de hovedet koldt og tilpasser sig nemt. Hos Hunkemöller er vi fokuseret på resultater, så du skal dele vores "vindertankegang" og være fast besluttet på at opnå resultater. Vores butikschefer er dynamiske, naturlige ledere med en iværksætterånd. Det er vigtigt at være aktiv på sociale medier i vores Omni-channel-forretning, og som butikschef skal du vise vejen og opfordre hele dit team til at være med.

Gå aldrig glip af en ledig stilling!