1.Kan du sætte et godt eksempel og inspirere andre med din passion for lingeri og dét at udøve ekseptionel kundeservice? Slår dit hjerte hurtigere, når du træner og motiverer dit team til altid at yde deres bedste? Er du i stand til at holde hovedet koldt og forblive organiseret i pressede situationer? Så kunne du være den Store Manager, som vi søger. En ægte Store Manager hos Hunkemöller forstår at levere World Class Service til vores kunder og inspirerer dem til at være den smukkeste udgave af dem selv.

Vil du gerne se flere jobs som butikschef?

vacancies
store manager
store manager

VIS VEJEN

Hos Hunkemöller er vores brandværdier omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Sjov, passionerede, i kontakt og selvfølgelig sexet. Disse værdier inspirerer vores ansatte, og de har dem ikke blot til fælles, de efterlever dem også. Det er det, vi efterspørger hos en butikschef. Vi søger en, der vil vise vejen frem ved at yde den bedst mulige service til vores kunder og inspirerer sit team til at gøre det samme. Det falder dig naturligt at lede andre. Du skal coache og motivere dit team, samtidig med at du skaber en venlig, motiverende butik at arbejde og shoppe i. Du arbejder tæt sammen med dit team for at sikre, at de daglige opgaver bliver klaret, og at kunden får en fantastisk shopping oplevelse hver gang.

Vær inspirerende

Vores butikschefer har en fleksibel ”det kan jeg godt”-tilgang til skiftende situationer, holder hovedet koldt og har nemt ved at tilpasse sig.  Hos Hunkemöller fokuserer vi på resultater, så du skal dele vores vindermentalitet og være fast besluttet på at opnå resultater. Vores butikschefer er dynamiske, naturlige ledere med et iværksættersind. Det er essentielt at være aktiv på de sociale medier i vores omnichannel-virksomhed, og som butikschef går du foran og opfordrer hele dit team til at bidrage.