Er du passioneret for salg, detailhandlen og lingeri samt for at give en exceptionel kundeservice? Så kunne du være vores nye salgsassistent. Med træning fra vores Hunkemöller Academy bliver du en certificeret bh-ekspert og lærer at give service i verdensklasse til vores kunder. Vi leder efter en, der kan inspirere vores kunder hver dag med sin passion for lingeri og give den ultimative kundeoplevelse.

Vær passioneret

Modsat andre detailvirksomheder så leder vi ikke blot efter en salgsassistent. Vi leder efter en, der forstår vores passion for lingeri, og som kan inspirere vores kunder hver dag. Hvis du har arbejdet med mode eller i detailhandlen før, er det fantastisk, men ellers skal vi nok lære dig alt, du behøver at vide. Vi viser dig, hvordan du yder, hvad vi kalder service i verdensklasse, så vores kunder får en fantastisk og unik oplevelse. Derfor har vi brug for mennesker, der er villige til at lære, som vil maksimerer deres salg og har et ønske om at give alle kunder en fantastisk shopping oplevelse.

Vær oprigtig

Du kommer til at arbejde med et team af passionerede salgsassistenter, og når der er travlt i butikken, forstår du at holde hovedet koldt og tilpasse dig situationen. Som salgsassistent hos Hunkemöller er du venlig og nysgerrig af natur. Du lærer vores kunder at kende ved at skabe en oprigtig kontakt og stille de rette, åbne spørgsmål for at finde ud af, hvad de ønsker sig. Vores salgsassistenter er gode til at lytte og bruger det, de hører til at sikre sig, at alle kunder går glade ud af døren. Hos Hunkemöller fokuserer vi på at skabe gode resultater, så du skal dele vores vindermentalitet og være fast besluttet på at skinne igennem.

Sæt en job-advarsel