Er du klar til et udfordrende praktikforløb i en global virksomhed, og har du en passion for den dynamiske verden inden for detailhandlen? Så er vi, Hunkemöller, måske det perfekte match for dig!

Hunkemöller offers the best internship in retail!

vacancies

Spark gang i din karriere!

Vores internationale hovedkontor i Danmark tilbyder ca. 30 praktikforløb i detailhandlen på tværs af flere afdelinger. Vores praktikprogram hjælper dig i din udvikling og vil hjælpe dig med at blive mere succesfuld i din kommende karriere hos os eller et andet sted. Vi elsker også at lære noget af vores praktikanter. Din mening og kreativitet fra et udefrakommende synspunkt kan være af stor værdi for os. 

Bliv succesfuld

Vi mener, at god vejledning er afgørende under et praktikforløb, da det formodentlig vil være din første rolle i en stor detailvirksomhed. Spændende! Derfor får du en buddy og en mentor til at støtte dig. Derudover er der også mange aktiviteter med de andre praktikanter som f.eks. morgenmad med vores CEO, sportsaktiviteter, kreative workshops og kurser, der er specielt udviklet til vores praktikanter.  

Grib chancen!

Hvis det lyder som kærlighed ved første blik i dine ører, kan du søge en af vores praktikpladser! Ansøgningsprocessen for en praktikplads er den samme som for vores ledige stillinger. Gå til vores ansøgningsproces for at få flere oplysninger og nogle insider tips (sig det ikke til nogen).  Klik her for at finde ledige praktikpladser i Danmark. Klik her for at finde ledige praktikpladser i Tyskland 

Best internship in Retail
Best internship in Retail
Best internship in Retail
Best internship in Retail