Bliv salgselev hos Europas største lingeribrand!

Er du klar til at kickstarte din karriere inden for retail hos Europas største lingeribrand? Hos Hunkemöller kan du blive salgselev i en af vores butikker, hvor du bliver uddannet i et dymanisk, passioneret og sjovt miljø med gode ledere og kollegaer - og en hverdag med fart på. Hos Hunkemöller har vi fokus udvikling, så vi sikrer, at du får den bedste start på din karriere. Hvad venter du på?

Hvad venter dig hos os

Om uddannelsen

Uddannelsen som salgselev tager 2 år, og den kombinerer praksis med teori. Forløbet fordeles således, at du har 2x2 ugers skoleophold om året, hvor den resterende del af uddannelsen foregår som praktik i Hunkemöller-butikken (37 timer om ugen). I butikken vil du opleve, at du hurtigt bliver en vigtig del af teamet, og du får dine egne ansvarsområder.
Når du starter som elev, sørger vi for, at du kommer godt fra start. Vores introprogram Live it Up! giver dig det bedste indblik i vores virksomhed og vores vores værdier. Herudover har vi et e-learning program, Hunkemöller Academy, som tager dig gennem en fantastisk læringsrejse via diverse moduler – om alt fra produkter, KPI’er, salg og Verdensklasse Service til moduler om diversitet & inklusion.

Om skolen

Om skoleopholdet
For at sikre dig den bedste uddannelse muligt, har vi teamet op med Mommark (Business College Syd). I løbet af din elevuddannelse, har du 2x2 ugers skoleophold om året sammen med de øvrige salgseleveler hos Hunkemöller. På Mommark bliver ud undervist i bl.a.
• Forståelse for branchen og forskellige koncepter med særlig opmærksomhed på egen profil og koncept.
• En bred viden om virksomhedens produkter med henblik på at vejlede og rådgive kunderne.
• Færdigheder til at beherske det personlige salg og styrke relationer.
• Metoder til at beregne, analysere og agere ud fra økonomiske nøgletal.
Vores elever glæder sig altid til skoleopholdende, da det er den perfekte blanding mellem læring, sjov og sammenhold.

Vidnesbyrd

Pernille, salgselev I Kolding

Jeg hedder Pernille, og er 23 år gammel. Jeg er ansat hos Hunkemöller som salgselev. Her har jeg opgaver som eks. at lave vinduer til forskellige kampagner, samt udstillinger i butikken, ifølge vores VM materiale.
Jeg tager mig af kunderne fra de træder ind i butikken, hvor jeg byder dem velkommen, hjælper kunderne i prøverummene, og hjælper dem ved kassen, og yder World Class Service for dem alle sammen.
Står også for opfyldning af butikken, så vi altid har godt fyldt op med størrelse, så vi hurtigt kan hjælpe kunderne.
Derudover er jeg også ansvarlig for at skrive vores KPI’er på en plakat, så alle på teamet kan følge med i vores omsætning ift. budget osv. og så de også kan se hvor vi skal blive bedre og hvor vi skal forsætte det gode arbejde.
I løbet af min elevtid er jeg skiftevis i butikken (praktik) og på skolen(faglig). Elevtiden består af 4 skoleforløb af 2 uger.
De 3 fedeste ting ved at være elev ved Hunkemöller er:
1. Samarbejdet mellem mig og de andre i butikken.
2. Min egen personlige udvikling, altså at jeg altid kan stille spørgsmål og få svar, og dermed hele tiden blive bedre til mit arbejde.
3. At jeg er med til at inspirere kunderne, hver dag.
Når jeg er færdig med min elevuddannelse ved Hunkemöller, kunne jeg rigtig godt tænke mig, at videreuddanne mig, så jeg kan blive noget indenfor design/butiksindretning.

Celina, slagselev i Aalborg

Mit navn er Celina , jeg er 22 år gammel og elev i Hunkemöller, Aalborg Storcenter.
En dagligdag i Hunkemöller står på en hel masse udvikling. Både personligt og fagligt. Det er aldrig kedeligt, da hver dag er uforudsigelig. Det fede ved at stå i undertøjsbutik kontra andre butikker er, at undertøj og kroppen er så personligt et punkt. Alle kommer med hver deres historie, hvor du som elev, skal hjælpe med at finde kunden det passer beds til hver enkelte kundes krop!
En stor del af hverdagen er at alle hjælper alle, der er massere af grin, medmenneskelighed og kærlighed. Jeg har aldrig oplevet at arbejde et sted, hvor alle så gerne vil dig det så godt. Hvert team i de forskellige Hunkemöller butikker bliver sammensat så ufattelig godt, at man falder utrolig hurtigt på plads og føler sig tryk der hvor man er.
Når man er elev, skal man på skole på Mommark. Her er man afsted to uger af gangen, hvorefter man er tilbage i butikken igen, med en masse nyttig viden, som man virkelig får mulighed for at bruge i praksis. I alt skal man afsted 4 gange gennem sin uddannelse, fordelt på de 2 år uddannelsen tager.
De tre fedeste ting ved at være elev i Hunkemöller er uden tvivl
1: Hunkemöller støtter dig i at være dig! Dine ideer og tanker bliver hørt. Du får lov til at udvikle dig præcis som du kan, og meget mere til, fordi Hunkemöller er så gode til at se, hvad du kan, før du selv kan se det.
2: I Hunkemöller består hver enkelte butik, af et helt specielt team. Hvert team bliver nøje sat sammen, hvilken giver de aller bedste kollegaer, og den bedste/sjoveste arbejdsplads, som jeg nogensinde har været ansat i.
3: det 3 og nok det aller vigtigste ved hunkemöller, er at her er det okay at have en øv-dag. Dem har vi alle, og i Hunkemoller er det helt okay! Det er en af de sider af Hunkemoller, hvor man føler sig set, hørt og ikke mindst accepteret.
Når jeg er færdiguddannet, så håber jeg på, at jeg kan blive butikschef i en Hunkemöller butik. Det er helt klart den rette hylde for mig. Det er her jeg føler mig hjemme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er lønnen som elev?

Som elev modtager man en elevløn. Hunkemöller følger den enhvertid gældende Butiksoverenskomst mellem HK og Dansk Erhverv.

Kan man blive elev hos Hunkemöller, hvis man er over 25 år?

Ja, det kan man. I så fald bliver man voksenelev, hvor vi ligeledes følger Butiksoverenskomsten mellem HK og Dansk Erhverv.

Hvad er adgangskravet for at blive salgselev?

For at blive salgselev skal man enten have gennemført en EUD, EUS eller EUX. Hvis man har en gymnasiel uddannelse (HF, STX, HHX mm), skal man supplere med et 5-ugers kursus indenfor detail.

Skal man selv betale for skoleopholdet?

Nej, som elev skal du hverken betale for kost eller logi, når du er på skoleophold.

Hvilke personalegoder får man som elev hos Hunkemöller?

Når man er elev hos Hunkemöller får man bl.a. 25% personalerabat, elevforsikring og den 6. ferieuge. Derudover har vi en masse fede kurser, hvor man kan udvikle sig endnu mere!

Kontakt

Hvis du endnu ikke har fundet de rigtige svar på dine spørgsmål, inviterer vi dig til at kontakte en af ​​vores rekrutterere.

Cecilie Bruun Jorgensen

Sæt en job-advarsel