Bliv vores næste

Butikschef til vores butik, Aalborg Algade (37 timer)

Søg denne stilling

Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling! Sørg for at have følgende dokumenter klar til at sende med din ansøgning.

Vi søger en butikschef til vores butik i Aalborg Algade.
 

'Jeg har drømmejobbet og arbejder med dét, jeg er passioneret omkring. Hvem vil ikke gerne være med til at styre en butik med et hold af dedikerede kollegaer, der elsker lingeri,' fortæller assisterende Store Manager Olivia Robl.

 • Vil du have medansvar for en lingeributik og sælge populære og unikke produkter?
 • Vil du være Store Manager hos et af Europas førende lingeribrands med mere end 900 butikker i 15 lande?
 • Og kunne du tænke dig at udvikle dine lederevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder?
   

Vær med til at tage ansvar for butikkens succes
Som Store Manager har du ansvar for butikken sammen med og under Store Managers fravær. Du gennemgår et 2-ugers intensivt oplærings- og introduktionsforløb. Herefter får du et medansvar for at skabe en succesfuld og salgsklar butik, der leverer World Class Service til kunderne og opnår solide salgstal. Du betjener kunder, derudover coacher du dine kollegaer, bestiller varer, udarbejder arbejdsplaner og indretter butikken med nye kollektioner, sammen med Store Manager og når denne er fraværende i butikken – for eksempel i forbindelse med ferieperioder. Derudover har du altid fokus på målstyring og KPI´er.

'Jeg er spillende træner, så jeg leder både personale og ekspederer kunderne. Kunderne bestemmer min hverdag. De har altid førsteprioritet, og de skal gå fra butikken med et smil på læben og en god købsoplevelse.' udtaler Olivia.

Solide karrieremuligheder
Hvis du har ambitionerne til at udvikle dig, så er Hunkemöller kendt for at tilbyde mange udviklings- og karrieremuligheder. Vi investerer i vores medarbejdere, og vi imødekommer dine ønsker. Som assisterende Store Manager kan det næste naturlige skridt være at blive Store Manager. Mulighederne er mange – rigtig mange.

Fun, Passionate, Inspiring, In Touch and Sexy… det er vores værdier. Og som assisterende Store Manager skal du være In Touch med dem og bringe dem i spil som det gode eksempel for dine kollegaer, så de hele tiden bliver bedre til at skabe en god købsoplevelse for kunderne. Desuden har vi vores kunde- og personale-app, hvor vi deler informationer med vores kunder og medarbejdere – vi er aktive på alle sociale platforme som den omni-channel virksomhed, vi er.  Mød nogle af dine nye kollegaer her https://jobs.hunkemoller.com/da/teams/

Forretningsorienteret med solid talforståelse og god energi

 • For at blive assisterende Store Manager har du erfaring fra en lignende stilling – gerne inden for tekstil eller lingeri.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du er en god og inspirerende leder, der kan drive butikken frem mod endnu større succes.
 • Du er vant til at motivere dit personale og arbejde målrettet med salgstal, KPI'er og produktivitetsmål.
 • Du har et udpræget konkurrence-, salgs- og servicegen, og du trives i et kundefokuseret miljø, hvor du selv driver salget i butikken.  
 • Du ved, at hver dag er showtime, og du tilstræber hele tiden af overgå de forventede resultater og udvikle dig, så du altid er den bedst mulige udgave af dig selv.
   

Do what you love, love what you do!
'Din personlighed er enormt vigtig. Her smiler vi, mens vi taler. Sådan er vi. Vi er heller ikke bange for at være ærlige over for kunderne og røre ved dem, når lingeriet skal sidde godt. Og så skal du have konkurrencegen og solid talforståelse og selvfølgelig ja-hatten og dit gode humør med på arbejde,' slutter Olivia.

Er du klar på nye udfordringer?
Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Kort tid efter at du har sendt din ansøgning og CV af sted, bliver du inviteret til at lave et videointerview, som er en del af vores rekrutteringsproces. Vi kan sende dig 2 påmindelser til at optage din video. Efter den anden påmindelse sender vi dig ikke flere og du vil automatisk få afslag. Vi anbefaler dig derfor at optage din video hurtigst muligt, så du ikke glemmer det!

Der vil være start snarest muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om hvem vi er og vores værdier her https://jobs.hunkemoller.com/da/the-brand/

Du kan også se vores video på youtube her https://www.youtube.com/watch?v=cQhel29wRQk