Søg denne stilling

Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling! Sørg for at have følgende dokumenter klar til at sende med din ansøgning.

Har du passion for retail, kommunikation og kundeservice?

Så har vi elevpladsen til dig!

Du er i gang med at finde en elevplads. Din karriere står for døren, og du er så klar! Klar til at tage fat, udvikle og dygtiggøre dig, klar til at tage og få ansvar og blive udfordret fagligt i hverdagen. Hvor har du mulighed for at få opfyldt dine ønsker, realisere dine karrieredrømme og forventninger, tænker du nu?

Det har du som elev hos os! Vi er et af Europas førende lingeribrands med mere end 800 butikker i 24 lande, og hos os kan du præge din egen uddannelse inden for vores elev setup, samt udvikle dine evner. Vi er en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder, så hvis du er klar, hvad venter du så på? Søg vores nyoprettede stilling som Commercial Support Trainee.

Hvad kan du forvente i rollen som Commercial Support Trainee

Du kommer i berøring med områder som kundeservice, butikssupport, intern og ekstern kommunikation, sociale medier & marketing. Som elev kan du under oplæring forvente at få et selvstændigt ansvar, samtidig med at du indgår i et dynamisk & energisk team med 2 andre kollegaer fra Commercial Support.

Dit primære fokus vil være:

  • Support & kommunikation til vores 84 butikker i Danmark, Norge & Sverige
  • Support til kunder, online såvel som offline
  • Intern kommunikation med vores hovedkontor i Holland
  • Diverse administrative ad hoc opgaver


Vores skandinaviske hovedkontor ligger pt. i Ballerup og udover Commercial Support teamet er vi 4 i HR afdelingen, 5 regionschefer, en Controller samt en Head of Retail.
 

Hvem er du

'Talent, gåpåmod og 'can do'-attitude er det vigtigste. Du er typen, der tager initiativ på egen hånd, du er lærenem, og du har en praktisk tilgang til at løse dine opgaver. Du er en holdspiller med et udpræget positivt syn på livet, med lyst til at udvikle dig, så du altid er den bedst mulige udgave af dig selv,' fortæller Birthe Iversen, Commercial Manager, Hunkemöller Scandinavia og fortsætter: 'Det er også vigtigt, at du er robust og ikke lader dig slå ud, når vi bliver udfordret af hovedkontoret i Holland! Vi har vores egen dagligdag og rutiner på det Skandinaviske kontor og samtidig får vi en masse opgaver fra vores hollandske kollegaer, som vi skal løse – nogle gange med meget korte deadlines! Men det tager vi i stiv arm og hjælper hinanden!', afslutter Birthe med en energisk og positiv "Hunkemöller – go-fix-attitude"!

Din succes i rollen som elev hos os er stærkt afhængig af din evne til at kunne yde god, nærværende og tillidsfuld World Class Service.Du formår at jonglere med flere opgaver samtidigt, og du nyder at have en bred kontaktflade.

Du har gode administrative og kommunikative evner, og du er ikke nervøs for at skulle sætte dig ind i nye IT systemer.

Det er et plus, at du har erfaring fra detailbranchen.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har bestået HHX på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet.
  • Er en erfaren bruger af MS Office
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
     

Fun, Passionate, Inspiring, In Touch and Sexy … det er vores værdier. Og som Hunkemoller HQ elev skal du være In Touch med dem alle. Desuden har vi vores kunde- og personale-app, hvor vi deler informationer med vores kunder og medarbejdere – vi er aktive på alle sociale platforme som den omni-channel virksomhed, vi er.

Så hvis du er klar? Hvad venter du så på!

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Kort tid efter at du har sendt din ansøgning og CV af sted, bliver du inviteret til at lave et videointerview, som er en del af vores rekrutteringsproces. Vi kan sende dig 2 påmindelser til at optage din video. Efter den anden påmindelse sender vi dig ikke flere og du vil automatisk få afslag. Vi anbefaler dig derfor at optage din video hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og se din video!

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte HR Advisor, Cecilie Eline Bruun Jørgensen på  mail: cecilie.bruun.jorgensen@hunkemoller.com. Tiltrædelse hurtigst muligt.
 

Mød nogle af dine nye kollegaer her www.hunkemoller.com/jobs/dk/moed_os.html