Bliv vores næste

Payroll Specialist Skandinavien (barselsvikariat)

Søg denne stilling

Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling! Sørg for at have følgende dokumenter klar til at sende med din ansøgning.

Hunkemöller søger en hands-on Payroll Specialist til et barselsvikariat i vores Skandinaviske HQ (Københavnsområdet)

Vi søger en Payroll Specialist til et barselsvikariat til opstart i juni 2021 og 10 måneder frem.

Hunkemöller stræber efter at være et elsket, socialt & inkluderende brand – med over 900 butikker i 15 lande! Et sted, hvor mennesker elsker at arbejde, er stolte af brandet, og hvor ægte brand ambassadører bliver skabt. Et arbejdsmiljø, der er drevet af passion, energi og performance, hvor vores kundepersona 'Shero' er i hjertet af alt, hvad vi foretager os.

Vi har butikker i Danmark, Norge & Sverige, og vi ekspanderer fortsat i de kommende år. I rollen som Payroll Specialist vil du arbejde tæt med vores HR-team for at sikre, at data og input bliver håndteret i tide til lønkørslen med vores eksterne lønudbydere.

Vil du være med til sikre en problem- og fejlfri lønkørsel for vores ca. 550 medarbejdere? Har du erfaring den daglige drift inden for lønadministration, og har du en sand 'World Class Service' mentalitet? Så kunne dette være din næste udfordring:

 • Du vil være ansvarlig for lønadministrationen for vores medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige (der er mulighed for, at vi ekspanderer til flere af de nordiske lande i fremtiden).
 • Du vil blive super user i vores T&A system, Softbrick.
 • Du vil være 1'st point of contact til vores eksterne lønudbydere, og sikre et godt samarbejde, overholde deadline og udfordre vores partnere til fortsat at levere en god service.
 • På månedlig basis driver du lønnen inden for de fastsatte deadlines; sikre at al data er behandlet i tide, og sendt til vores lønudbydere i et korrekt format. Dette er primært via Excel.
 • Som ekspert i løn, SKAT, pension, bonusudbetalinger mm., kommer du til at have tæt samarbejde med HR, Business Management- og Finansafdelingerne.
 • Som en lønansvarlige, vil du ligeledes have det fulde overblik over LOA, refusion, og korrektioner af løn eller timer.
 • Du vil bidrage med relevante data til årlige revisioner
 • Som Payroll Specialist vil du rapportere direkte til vores skandinaviske Finance Controller og vil have tilknytning til Payroll teamlederen i vores internationale Payroll-afdeling i Nederlandene.


Den perfekte kandidat til denne rolle fyldt med ansvar skal elske de daglige administrative opgaver og være detaljeorienteret. Vi ser gerne, at du har følgende erfaring:

 • At du har minimum 3 års erfaring fra lignende rolle i en international virksomhed - gerne indenfor detailhandlen, restauration eller anden type af serviceorienteret branche.
 • At du trives og arbejder godt i et miljø i højt tempo.
 • At du har tidligere erfaring med eksterne lønudbydere for mindst 2 af vores 3 lande – Danmark, Norge og Sverige.
 • Ideelt har du erfaring fra HR, hvilket vil hjælpe dig til at støtte vores HR-afdeling og sikre et fantastisk samarbejde.
 • Du har en senior-attitude når det kommer til prioritering af opgaver, når du arbejder med stramme deadlines og mål. Du kommunikerer derudover professionelt både internt og eksternt.
 • At du har fremragende Excel-egenskaber.
 • Du snakker flydende engelsk og derudover minimum et af de skandinaviske sprog; dansk, svensk eller norsk.

Together Tomorrow – bliv en del af en virksomhed, der vil være bedre for vores planet, bedre for mennesker, bedre sammen! Fra diversitet og inklusion, reducerer affald, til produkt omsorg og hvordan vi samarbejder med vores leverandører – vores Together Tomorrow-initiativ reflekterer vores arbejde og hjælper os til at skabe forandring gennem hele vores virksomhed. Er du klar til at hjælpe os med at opnå vores ambitiøse mål?

Hvis du er ivrig efter at tage udfordringen op, så kan du søge ved at uploade dit CV eller din LinkedIn-profil. Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os via mail på Recruitment.SC@hunkemoller.com.