Hunkemöller søger salgsassistent 1-7 timer om ugen

'Det er udfordrende at arbejde med lingeri og især Hunkemöllers. Vi er et super team af kollegaer, der elsker lingeri og altid finder det helt rigtige til kunderne. Det er det bedste ved jobbet,' fortæller salgsassistent Lidia Matti. Hun glæder sig til at tage imod nye salgsassistenter.

  • Vil du sælge populære lingeriprodukter?
  • Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand?
  • Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder?

Sælg lækkert lingeri til vores kunder
Som salgsassistent får du - efter grundig oplæring - ansvar for at levere World Class Service til vores mange kunder. Du rådgiver og vejleder derfor kunderne, så de får en god shopping-oplevelse, der ender i et salg. En del af dagen går også med at lave salgsudstillinger, dekorere vinduer, fylde varer op og mange andre ting, der sikrer en salgsklar butik med en god atmosfære præget af passion, inspiration og elegance.

'Jeg betjener selvfølgelig mest kunder, så de får den bedste vejledning og finder lige præcis det, de har behov for og ønsker sig. Jeg tager deres mål, og finder ud af, hvad de kan lide af materiale, og jeg skal være der for dem og lytte til deres behov, så de finder det rigtige. Men jeg tager mig også af mange andre ting i butikken, så den er nydelig og salgsklar,' fortæller Lidia.

Bliv en god sælger  
Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver oplært i lingeri, tekstiler og salg, så du kan levere service i verdensklasse. Og vi har mange produktvideoer og kollegaer, som lærer dig at sælge og skabe en levende dialog med kunderne.

'Lige i starten var der selvfølgelig meget, jeg skulle lære, men alle var rigtig søde til at hjælpe. Og jeg blev hurtigt fortrolig med kassen og lærte alle kollektionerne at kende,' siger Lidia. 

Solide karrieremuligheder 
Hvis du har ambitionerne til at udvikle dig, så er Hunkemöller kendt for at tilbyde mange udviklings- og karrieremuligheder. Vi investerer i vores medarbejdere og imødekommer dine ønsker. Mulighederne er mange – rigtig mange.

Hunkemöller-attituden
'Sammenholdet er vildt fedt. Vi kender hinanden rigtig godt, og vi har vores personale-app – In Touch App – hvor vi laver skæg og ballade med hinanden. Og så har vi jo alle sammen den her Hunkemöller-attitude, hvor vi vil være de bedste for vores kunder,' fortæller Lidia. Mød nogle af dine nye kollegaer her: https://jobs.hunkemoller.com/da/teams/

Passioneret salgsassistent med god energi og lidenskab for lingeri

  • Det er en klar fordel, hvis du har stået i butik – gerne inden for tekstil eller lingeri, men det er ikke et krav, da vi nok skal lære dig op.
  • Det vigtigste er, at du brænder for fashion og lingeri, og at du behersker dansk og engelsk, ligesom du har et udpræget salgs- og servicegen.

Do what you love, love what you do!
'Du skal elske at være på og ikke bange for at henvende dig til kunderne. Og så skal du være fleksibel og smilende og bare springe ud i det, for vi står klar til at hjælpe dig godt fra start,' slutter Lidia, der ønsker at fortsætte sin fremtid hos Hunkemöller.

Er du klar på nye udfordringer?
Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Kort tid efter at du har sendt din ansøgning og CV af sted, bliver du inviteret til at lave et videointerview, som er en del af vores rekrutteringsproces. Vi kan sende dig 2 påmindelser til at optage din video. Efter den anden påmindelse sender vi dig ikke flere og du vil automatisk få afslag. Vi anbefaler dig derfor at optage din video hurtigst muligt, så du ikke glemmer det!

Vi glæder os til at høre fra dig og se din video!

Ansøgning

Fordele @Hunkemöller:

Example alt text

evaluering af præstationer

Example alt text

intern læringsplatform

Example alt text

25 dages årlig ferie

Example alt text

selvstændige og ansvarsfulde opgaver

Example alt text

støtte til rejseomkostninger

Example alt text

Støtte til mental sundhed

Example alt text

dynamiske omgivelser

Example alt text

karriere- og udviklingsprogrammer

Example alt text

pensionsstøtte

Example alt text

personalefradrag

Har du spørgsmål?

Vores rekrutteringsteam er her for at hjælpe dig med at finde dit drømmejob hos Hunkemöller

Cecilie & Matilda

Recruitment Team
Send en e -mail

Sæt en job-advarsel

Sign up!