Søg denne stilling

Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling! Sørg for at have følgende dokumenter klar til at sende med din ansøgning.

Vi søger en salgselev til vores butik i Randers!

 

"Jeg elsker lingeri, og jeg føler ikke, jeg er på arbejde men på shoppetur. Og det er så fedt, når jeg har fundet det helt rigtige til en kunde, som går glad ud af butikken,' fortæller 20-årige salgselev Naja Pedersen. Hun har en HG basis og glæder sig til at tage imod nye elever.

  • Vil du begynde en 2-årig elevuddannelse, hvor du både sælger lingeriprodukter i butikken og deltager i lærerige skoleforløb med andre salgselever?
  • Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand?
  • Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder?

Sælg populært lingeri til vores kunder
Som salgselev får du - efter grundig oplæring - ansvar for at levere World Class Service til vores mange kunder. Du rådgiver og vejleder derfor kunderne, så de får en god shopping-oplevelse, der ender i et salg. En del af dagen går også med at lave salgsudstillinger, dekorere vinduer, fylde varer op og mange andre ting, der sikrer en salgsklar butik med en god atmosfære præget af passion, inspiration og elegance.

'Jeg er mest på gulvet, eller scenen som vi kalder det, for at hjælpe kunderne med at finde det helt rigtige. Kunderne har altid førsteprioritet og skal have unik service. Og det kan være grænseoverskridende for kunderne at prøve lingeri, så du skal sørge for, at de føler sig trygge og godt tilpas,' udtaler Naja.

Bliv uddannet i butikken og via Hunkemöllers egen skole  
Elevuddannelsen veksler mellem fuldtidsarbejde i butikken og 8 intensive skoleforløb i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Du kommer – sammen med andre elever - på skoleophold på Hunkemöllers helt egen skole. Vi sørger for at skabe en god kombination mellem butik og skole, så du bliver specialist i lingeri, tekstiler og salg - på den måde kan du give service i verdensklasse. Som salgselev får du oveni en grundlæggende lederuddannelse via Hunkemöllers skoleophold, som gør det muligt at blive butiksbestyrer i fremtiden. Mulighederne er mange – rigtig mange.

Hunkemöller-attituden
'Sammenholdet er super fedt. Vi har det vildt sjovt, og vi er som en familie, der bakker hinanden op og motiverer hinanden. Og så er det bare fedt, at vi er et hold af kollegaer, der elsker lingeri,' fortæller Naja. Mød nogle af dine nye kollegaer her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/moed_os.html

Passioneret elev med god energi og lidenskab for lingeri

  • For at blive salgselev skal du have bestået enten HG2, EUD, EUX, HGV eller HGS på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet. Bemærk, at du med en HHX skal have gennemført et mini-HGS for at få adgang til hovedforløbet.
  • Du brænder for fashion og lingeri, og det er en klar fordel, hvis du har stået i butik – gerne inden for tekstil eller lingeri, men det er ikke et krav, da vi nok skal lære dig op.
  • Du behersker dansk og engelsk, og du har et udpræget salgs- og servicegen, ligesom du er klar til, at hver dag er showtime.
     

Do what you love, love what you do
'Du skal ikke være nervøs for at starte som elev. Der bliver taget godt hånd om dig. Du skal bare være dig selv og elske at være på. Du skal være smilende og imødekommende og have lyst til at være der for kunden og dine kollegaer,' slutter Naja, der i fremtiden ønsker at blive bestyrer eller distriktschef hos Hunkemöller.

Er du klar på nye udfordringer?
Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning med CV via vores jobportal.

Når du har sendt din ansøgning til os, vil vi gennemgå alle kandidater. Hvis vi finder, at din profil passer til Hunkemöller vil du blive indkaldt til en samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv klogere på hvem vi er via disse links:

Se vores introduktionsvideo her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/

Se mere om os her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/om_os.html

Se en video om vores værdier her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/vaerdier.html