”Jeg har drømmejobbet og arbejder med dét, der er min passion. Hvem vil ikke gerne styre sin egen butik med et hold af dedikerede kollegaer, der elsker lingeri,” fortæller Store Manager Pia Jensen.

Vil du have ansvar for din egen lingeributik og sælge populære og unikke produkter? Vil du være Store Manager hos et af Europas førende lingeribrands med mere end 700 butikker i 15 lande? Og kunne du tænke dig at udvikle dine lederevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder?

Solide karrieremuligheder
Hvis du har ambitionerne om at udvikle dig, så er Hunkemöller kendt for at tilbyde mange udviklings- og karrieremuligheder. Vi investerer i vores medarbejdere, og vi imødekommer dine ønsker. Som Store Manager kan du eksempelvis komme på vores Retail Talent Program og uddanne dig til distriktschef. Mulighederne er mange – rigtig mange.

Tag ansvar for butikkens succes
Som Store Manager gennemgår du et 2-ugers intensivt oplærings- og introduktionsforløb. Herefter får du ansvar for at skabe en succesfuld og salgsklar butik, der leverer World Class Service til kunderne og opnår solide salgstal. Du betjener kunder og coacher dine kollegaer, ligesom du bestiller varer, udarbejder arbejdsplaner, afholder performancesamtaler og indretter butikken med nye kollektioner, så den altid er i overensstemmelse med Hunkemöllers overordnede retningslinjer. Derudover har du selvfølgelig altid fokus på målstyring og KPI´er.

Du er forretningsorienteret, har solid talforståelse og god energi!

For at blive Store Manager har du erfaring fra en lignende stilling – gerne inden for tekstil eller lingeri. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du er en god og inspirerende leder, der kan drive butikken frem mod endnu større succes. Du er vant til at motivere dit personale og arbejde målrettet med salgstal, KPI’er og produktivitetsmål. Du har et udpræget konkurrence-, salgs- og servicegen, og du trives i et kundefokuseret miljø, hvor du selv driver salget i butikken. Du ved, at hver dag er showtime, og du tilstræber hele tiden af overgå de forventede resultater og udvikle dig, så du altid er den bedst mulige udgave af dig selv.

Er du klar på nye udfordringer?

Send dit CV og ansøgning snarest, da vi afholder samtaler løbende. Du søger via linket inde på vores hjemmeside:

https://jobs.hunkemoller.com/da/

Jeg glæder mig til høre fra dig!

De bedste hilsner,

Stinne Terp - Regional Manager Region Vest

Søg denne stilling

Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling! Sørg for at have følgende dokumenter klar til at sende med din ansøgning.

Søg denne stilling