Vi søger en ungarbejder under 18 år til vores butik i Bruuns Galleri

'Det er udfordrende at arbejde med lingeri og især Hunkemöllers. Vi er et super team af kollegaer, der elsker lingeri og altid finder det helt rigtige til kunderne. Det er det bedste ved jobbet,' fortæller salgsassistent Lidia Matti. Hun glæder sig til at tage imod nye (S)Hero's.

  • Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand?
  • Og kunne du tænke dig at udvikle dine evner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder

Solide karrieremuligheder
Hvis du har ambitionerne til at udvikle dig, så er Hunkemöller kendt for at tilbyde mange udviklings- og karrieremuligheder. Vi investerer i vores medarbejdere og imødekommer dine ønsker. Mulighederne er mange – rigtig mange.

Hunkemöller-attituden
'Sammenholdet er vildt fedt. Vi kender hinanden rigtig godt, og vi har vores personale-app – In Touch App – hvor vi laver skæg og ballade med hinanden. Og så har vi jo alle sammen den her Hunkemöller-attitude, hvor vi vil være de bedste for vores kunder,' fortæller Lidia. Mød nogle af dine nye kollegaer her: https://jobs.hunkemoller.com/da/teams/

Passioneret ungarbejder med god energi og lidenskab for lingeri

  • Det er en klar fordel, hvis du har arbejdet i butik – gerne inden for tekstil eller lingeri, men det er ikke et krav, da vi nok skal lære dig op.
  • Det vigtigste er, at du brænder for fashion og lingeri, og at du behersker dansk og engelsk.

Er du klar på nye udfordringer?
Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Kort tid efter at du har sendt din ansøgning og CV af sted, bliver du inviteret til at lave et videointerview, som er en del af vores rekrutteringsproces. Vi kan sende dig 2 påmindelser til at optage din video. Efter den anden påmindelse sender vi dig ikke flere og du vil automatisk få afslag. Vi anbefaler dig derfor at optage din video hurtigst muligt, så du ikke glemmer det!

Vi glæder os til at høre fra dig og se din video!

Læs mere om hvem vi er og vores værdier her https://jobs.hunkemoller.com/da/the-brand/

Du kan også se vores video på youtube her https://www.youtube.com/watch?v=cQhel29wRQk

Søg denne stilling

Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling! Sørg for at have følgende dokumenter klar til at sende med din ansøgning.

Søg denne stilling