Bliv vores næste

Vi søger en salgselev til vores butik i Rødovre

Søg denne stilling

Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling! Sørg for at have følgende dokumenter klar til at sende med din ansøgning.

Er du klar til at begynde en 2-årig elevuddannelse som salgsassistent? Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand? Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder? Så er Hunkemöller det rette sted for dig!
 

Do what you love, love what you do
Som salgselev får du - efter grundig oplæring - ansvar for at levere World Class Service til vores mange kunder. Du rådgiver og vejleder derfor kunderne, så de får en god shopping-oplevelse, der ender i et salg. En del af dagen går også med at lave salgsudstillinger, dekorere vinduer, fylde varer op og mange andre ting, der sikrer en salgsklar butik med en god atmosfære præget af passion, inspiration og elegance.

"Jeg elsker lingeri, og jeg føler ikke, jeg er på arbejde men på shoppetur. Og det er så fedt, når jeg har fundet det helt rigtige til en kunde, som går glad ud af butikken,' fortæller 20-årige salgselev Naja Pedersen. Hun har en HG basis og glæder sig til at tage imod nye elever.

Bliv uddannet i butikken og på Hunkemöllers egen skole  
Elevuddannelsen veksler mellem fuldtidsarbejde i butikken og 8 intensive skoleforløb i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Sammen med andre elever kommer du på skoleophold på Mommark, som giver undervisning i sand Hunkemöller-verdensklasse. Vi sørger for at skabe en god kombination mellem butik og skole, så du bliver specialist i lingeri, tekstiler og salg. Som salgselev får du ligeledes muligheden for at blive udvalgt til en grundlæggende lederuddannelse via Hunkemöllers skoleophold, som gør det muligt at blive butiksbestyrer i fremtiden. Mulighederne er mange – rigtig mange!

Passioneret elev med god energi og lidenskab for lingeri

  • For at blive salgselev skal du have bestået enten HG2, EUD, EUX, HGV eller HGS på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet. Bemærk, at du med en HHX skal have gennemført et mini-HGS forløb for at få adgang til hovedforløbet.
  • Du brænder for mode og lingeri og at yde verdensklasse service. Det er en klar fordel, hvis du har stået i butik før, men det er ikke et krav.
  • Du taler dansk og engelsk, og du har et udpræget salgs- og servicegen

Er du klar på nye udfordringer?
Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning med CV via vores jobportal.

Du vil modtage en invitation til at lave et videointerview – vi opfordrer alle ansøgere til at gennemføre videointerviewet, da det giver os mulighed for at lære dig at kende!

Når du har sendt din ansøgning til os, vil vi løbende gennemgå alle kandidater. Vi vil indkalde til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv klogere på hvem vi er via dette link: https://jobs.hunkemoller.dk/dk/bliv-inspireret