Karlijn Hendriks
Global HR Director

"For the ambitious Omni-Channel brand that we are, our people are a key success factor. We focus on creating inspiring and truly inclusive working environments. I am convinced we are set for the exciting years ahead!"

The People Vision

Vores vision er at blive et højt elsket, socialt og inkluderende brand. Fra et menneskeperspektiv betyder det, at Hunkemöller er et sjovt og inspirerende sted, hvor folk elsker at arbejde, er stolte af brandet, og hvor vi skaber ægte ambassadører. I de næste fem år vil vi ansætte 20.000 nye Sheroes og uddanne alle medarbejdere til at blive passionerede eksperter i Verdensklasse Service. Vi sigter efter at fastholde vores talenter ved at styrke og vækste vindende teams, reducere medarbejderomsætningen ved at blive klassificeret som et godt sted at arbejde, tilbyde HR-service i verdensklasse til vores medarbejdere via den nyeste HR-teknologi såsom Workday og digitale kontraktsignaturer. For at opnå dette bygger vi på vores 'menneskebyggesten'.

Et sted, hvor folk elsker at arbejde

75% of staff recommend us as a great place to work

Top arbejdsgiver i Tyskland og Holland

<7% illness rate by 2025

Trivsel & Mindset

Trivsel & Mindset

Diversitet & Inklusion

Diversitet & Inklusion

Service i Verdensklasse & Praktikpladser

Service i Verdensklasse & Praktikpladser

Vi tilskynder medarbejdernes sundhed og velvære og anerkender dens rolle i, hvad der kan være et krævende miljø i højt tempo. Vi arrangerer aktiviteter lige fra yogatimer til frokostløb. Det er vigtigt for os at skabe en kultur, hvor mennesker har et tilhørsforhold og føler, at de bidrager til virksomhedens mål. At opretholde en sund balance mellem at blive udfordret, have det sjovt og at have en sund livsstil er afgørende. Derfor sætter vi altid medarbejdernes sikkerhed først samtidig med, at vi forbliver InTouch og sikrer klar kommunikation.
Vi værdsætter og omfavner mangfoldighed og rummelighed blandt vores medarbejdere, kunder og kandidater. Det gælder uanset nationalitet, hudfarge eller kropstype. For os betyder det, at vi er åbne for alle holdninger og tanker samtidig med, at vi forsøger at forhindre bias-adfærd. Vores politik for mangfoldighed og rummelighed vil blive yderligere defineret over tid.
Fremtiden for hvor, hvornår og hvordan vi arbejder ændrer sig. Vi skal tænke og udvikle vores proceccer, kommunikation og måder at arbejde på. I tider som disse er vores brandværdi "InTouch" vigtigere end nogensinde! Vi ønsker, at vores medarbejdere skal føle sig trygge, sikre og at de har opbakning til at overgå vores kunders forventninger ved at levere service i verdensklasse – at være i stand til at tilpasse sig situationen. Vi forbliver InTouch og styrker vores teams ved at tilbyde engagerende træning, udvikle korte online læringsbidder- og videoer, levere regelmæssig intern kommunikation via vores sociale mediekanaler og udøfre en årlig medarbejdertilfredshedsundersøgelse.
Hos Hunkemöller ansætter vi på attitude og træner til færdigheder - "Hire for attitude & train for skills"! Verdenden indenfor online detailhandel og digitalisering ændrer sig hurtigere end nogensinde. For os påvirker det, hvordan og hvem vi rekrutterer, og hvilke færdigheder vi skal træne og forbedre. De nuværende generationer længes efter at udvilke deres færdigheder løbende. Dette passer perfekt til vores Omni-Channel-tilgang, der bruger avanceret teknologi i butikkerne, som beriger medarbejdernes færdigheder og lægger et fundament for at videreudvikle deres Omni-Channel-ekspertise.

Anne Albracht
Global Recruitment Manager

"It's amazing to see the talent, drive and innovation level of our interns! We value this by implementing many of their ideas in our business & 85% of entry positions with former interns. That says it all - it's truly "Best Internship in Retail"."
Vores internationale hovedkontor i Holland tilbyder over 50 praktikpladser på tværs af flere afdelinger to gange om året. Dette program understøtter praktikantudvikling og hjælper med at skabe succesfulde fremtidige karrierer ved at tilbyde forskellige workshops og træningssessioner samt en mentor hele vejen igennem.

Gå aldrig glip af en ledig stilling!