I forbindelse med vores Brand Event fremlægger ledergruppen hos Hunkemöller deres strategi for det kommende år med inspirerende præsentationer. Hvad er på vej? Hvad er vores mål? Hvordan holder vi os et skridt foran? Derudover bliver de nyeste kollektioner også vist frem med fantastiske modeshows. Disse modeshows kan også ses via livestreams, så showet kan ses over hele verden af modebloggere, vores ambassadører og pressen, så de kan se de nyeste trends indenfor lingeri for det kommende år.Træn, og oplev to dage med, hvad det kommende år hos Hunkemöller kommer til at byde på. Der er alt fra interaktive præsentationer, produktpræsentationer og prisuddelinger til seancer med pressen og forskellige modeshows.

BLIV INSPIRERET

I forbindelse med vores Brand Event fremlægger ledergruppen hos Hunkemöller deres strategi for det kommende år med inspirerende præsentationer. Hvad er på vej? Hvad er vores mål? Hvordan holder vi os et skridt foran? Derudover bliver de nyeste kollektioner også vist frem med fantastiske modeshows. Disse modeshows kan også ses via livestreams, så showet kan ses over hele verden af modebloggere, vores ambassadører og pressen, så de kan se de nyeste trends indenfor lingeri for det kommende år.

Hunkemöller's most exciting fashion event!
Hunkemöller's most exciting fashion event!

Fejr succeser

Udover at vise hvad det næste år kommer til at byde på og at beundre de nyeste kollektioner, er det også den tid på året, hvor vi fejrer vores succeser og resultater, for hvad er en succes, uden at den bliver fejret? Og der er selvfølgelig ikke nogen bedre måde at fejre noget på end med over 1000 af vores Sheroes!