Hunkemöller er stolte af at kunne præsentere 'Live it Up!', vores globale, sociale og interaktive introduktionsprogram. 'Live it Up!' er et internationalt, prisvindende program, der skaber struktur i oplæringsperioden for nye ansatte. Nye ansatte begynder deres læringsrejse hos Hunkemöller med dette fantastiske, globale, online, sociale og interaktive introduktionsprogram.

LIVE IT UP!

Det gør det nemmere for vores butikker at integrere nye ansatte i deres teams og sikre, at alle nye ansatte får de kompetencer, de har brug for. Med dette fantastiske introduktionsprogram skaber vi nye brandambassadører, som føler sig selvsikre og vil være klar til at styre i deres nye job! > Vi mener, at oplæring skal være sjovt og tilgængeligt, så vi har tablets i butikkerne for at gøre vores videobaserede træning levende. Vores træning på jobbet består af sjove og praktiske opgaver og møder ansigt til ansigt med buddyen.
Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.
Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.

FØLE SIG VELKOMMEN

Vi tror på, at en ny medarbejder, der føler sig som en del af teamet udviser mere selvsikkerhed, nyder sit job og hurtigere bliver klar til at få succes. Derfor bliver hver ny medarbejder støttet af en coach i butikken, sin buddy. Buddyen får den nye medarbejder til at føle sig velkommen, besvarer spørgsmål og introducerer hende uformelt til Hunkemöllers kultur.re.