Der er ikke noget vigtigere, end at vores medarbejdere er i form, vitale og glade! Det er trods alt kun glade ansatte, der kan skabe glade kunder.Vi har alle gode intentioner om at opretholde en sund og afbalanceret livsstil, men for at være helt ærlig, så har vi alle prøvet, hvor svært det kan være at efterleve disse gode intentioner. Derfor støtter vi vores medarbejdere i at holde gejsten så meget som muligt!

SÅDAN HJÆLPER VI VORES MEDARBEJDERE MED AT HOLDE SIG I FORM, VITALE OG GLADE!

Vi har dedikeret et helt modul i vores Hunkemöller Academy til at være i form, vital og glad. Modulet er designet til at inspirere vores medarbejdere til at ændre den måde, de reagerer i deres daglige arbejde og til bevidst at tage de rette beslutninger i forhold til helbred og velvære. Modulet indeholder tips til, hvordan man holder sig sund og glad på arbejdspladsen, tips til en sund livsstil udenfor arbejdstiden og sjove udfordringer for vores ansatte og deres teams.
SÅDAN HJÆLPER VI VORES MEDARBEJDERE MED AT HOLDE SIG I FORM, VITALE OG GLADE!
OG VI GØR ENDNU MERE!

OG VI GØR ENDNU MERE!

Udover vores online modul har vi også vores komité for at være i form, vital og glad. Komitéen er dedikeret til at organisere workshops, trænings- og afslapningsseancer og andet på vores hovedkontor i Danmark for at holde energiniveauet højt og sindet i ro.

Sæt en job-advarsel