Er du studerende og søger et studiejob indenfor salg? Følger du med i, hvad der sker på modepodierne, på de sociale medier og i gadebilledet, selvom du burde have travlt med at studere? Kunne du tænke dig at dele din passion for lingeri med vores kunder og dine medstuderende? Så er det dig, vi leder efter!

Service i verdensklasse

Hos Hunkemöller er vi besatte af lingeri og mode. Vi dedikerer os selv til at følge tendenserne, så vi kan tilbyde vores kunder de nyeste looks. Hvis du har arbejdet med mode eller i detailhandlen før, er det fantastisk, men ellers skal vi nok lære dig alt, du behøver at vide. Vi viser dig, hvordan du yder, hvad vi kalder service i verdensklasse, så vores kunder får en fantastisk og unik oplevelse.

Vaer passioneret

Du kommer til at være så passioneret omkring at give den ultimative kundeoplevelse, at selvom der er stille i butikken, så holder du dig selv beskæftiget med at alt ser godt ud, og du er klar til at rådgive og inspirere den næste kunde. For at få dette fantastiske studiejob, skal du have en venlig og nysgerrig natur. Vores deltidsmedarbejdere er gode til at lytte og bruger det, de hører, til at sikre sig, at alle kunder går glade ud af døren. Hos Hunkemöller fokuserer vi på at skabe gode resultater, så du skal dele vores vindermentalitet og være fast besluttet på at skinne igennem.

Sæt en job-advarsel