Har du en passion for lingeri og detailhandel? Drømmer du om at blive en ægte ekspert med viden og kompetencer til at rådgive og inspirere kunder? Hvis du er en god holdspiller og kan oplære, coache og motivere et team af passionerede salgsassistenter, så er du 'Lige os'. Vi leder efter en, der kan inspirere vores kunder hver dag med sin passion for lingeri og give den ultimative kundeoplevelse.

Vær cool

Du vil elske at være en del af et team og at motivere, oplære og coache salgsteamet. Du arbejder hårdt sammen med butikschefen for at sikre, at butikken kører problemfrit, og hvis hun ikke er i nærheden, er butikken i dine kyndige hænder. Vores assisterende butikschef har altid en fleksibel attitude og holder hovedet koldt, selv i lidt stressede situationer. Hos Hunkemöller fokuserer vi på at skabe gode resultater, så du skal dele vores vindermentalitet og være fast besluttet på at skinne igennem

Service i verdensklasse

Vi søger efter en dynamisk assisterende butikschef, der kan bruge sit eget initiativ og vil elske at skabe en venlig, oprigtig kontakt til vores kunder. Ved at lytte til vores kunder vil du kunne forstå, hvordan du kan hjælpe dem og sikre dig, at de forlader din butik i godt humør og med lysten til at vende tilbage. Som en omnichannel-virksomhed opfordrer vi alle vores medarbejdere til at være aktive på de sociale medier, og som assisterende butikschef går du foran med et godt eksempel for resten af teamet.

Sæt en job-advarsel