Vi søger en salgselev til Århus

Send Ansøgning

Er du klar til at begynde en 2-årig elevuddannelse som salgsassistent? Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand? Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder? Så er Hunkemöller det rette sted for dig!

Elevtiden starter i auguat/september 2024.
 

Do what you love, love what you do
Som salgselev får du - efter grundig oplæring - ansvar for at levere World Class Service til vores mange kunder. Du rådgiver og vejleder derfor kunderne, så de får en god shopping-oplevelse, der ender i et salg. En del af dagen går også med at lave salgsudstillinger, dekorere vinduer, fylde varer op og mange andre ting, der sikrer en salgsklar butik med en god atmosfære præget af passion, inspiration og elegance.

”En dagligdag i Hunkemöller står på en hel masse udvikling. Både personligt og fagligt. Det er aldrig kedeligt, da hver dag er uforudsigelig. Det fede ved at stå i undertøjsbutik kontra andre butikker er, at undertøj og kroppen er så personligt et punkt. Alle kommer med hver deres historie, hvor du som elev, skal hjælpe med at finde kunden det passer bedst til hver enkelte kundes krop” fortæller Assisterende Butikschef Celina, der selv har været elev hos Hunkemöller.

Bliv uddannet i butikken og på Hunkemöllers egen skole  

Elevuddannelsen veksler mellem fuldtidsarbejde i butikken og 8 intensive skoleforløb i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Sammen med andre elever kommer du på skoleophold på Mommark, som giver undervisning i sand Hunkemöller-verdensklasse. Vi sørger for at skabe en god kombination mellem butik og skole, så du bliver specialist i lingeri, tekstiler og salg.

” Når man er elev, skal man på skole på Mommark. Her er man afsted to uger af gangen, hvorefter man er tilbage i butikken igen, med en masse nyttig viden, som man virkelig får mulighed for at bruge i praksis En stor del af hverdagen er at alle hjælper alle. Hvert team i de forskellige Hunkemöller butikker bliver sammensat så ufattelig godt, at man falder utrolig hurtigt på plads og føler sig tryk der hvor man er”, fortæller Celina.

Passioneret elev med god energi og lidenskab for lingeri

  • For at blive salgselev skal du have bestået enten HG2, EUD, EUX, HGV eller HGS på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet. Bemærk, at du med en HHX skal have gennemført et mini-HGS forløb for at få adgang til hovedforløbet.
  • Du brænder for mode og lingeri og at yde verdensklasse service. Det er en klar fordel, hvis du har stået i butik før, men det er ikke et krav.
  • Du taler dansk og engelsk, og du har et udpræget salgs- og servicegen

Er du klar på nye udfordringer?
Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning med CV via vores jobportal. Du vil modtage en invitation til at lave et videointerview – vi opfordrer alle ansøgere til at gennemføre videointerviewet, da det giver os mulighed for at lære dig endnu bedre at kende!

Når du har sendt din ansøgning til os, vil vi løbende gennemgå alle kandidater. Vi indkalder til samtaler løbende. Hvis du har nogle spørgsmål om uddannelsen eller Hunkemöller som elevplads, kan du kontakte os på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om vores elevuddannelse her: Læreplads | Karrierer hos Hunkemöller (hunkemoller.dk)

Fordele @Hunkemöller:

Top Employer 2023

Certificeret Top Employer i Holland, Tyskland & Danmark

Top Employer

Ansøgning

Har du spørgsmål?

Vores rekrutteringsteam er her for at hjælpe dig med at finde dit drømmejob hos Hunkemöller

Cecilie & Josefine

Recruitment Team

Sæt en job-advarsel

Sign up!