FAQ

Ansøgning

Hvordan kan jeg sende min ansøgning?

Hos os er der kun én måde at ansøge - og det er heldigvis den hurtigste, mest effektive og nemme: Du kan ansøge via vores jobside. Afhængigt af hvilken stilling du søger, vil vi bede dig uploade dit seneste CV eller din LinkedIn-profil.

Hvad er minimumsalderen for at søge job hos Hunkemöller?

Dejligt at du vil være med på vores hold! Minimumsalderen afhænger af landet og den stilling, du søger. I Danmark kræver vi, at du er 15 år for at arbejde hos os i butikker.

Hvad er ansøgningsprocessen?

  1. Find dit drømmejob blandt vores ledige stillinger eller sæt en job-alert.
  2. upload dit CV og/eller del din LinkedIn-profil
  3. modtag en invitation og optag dit videointerview ved at bruge HireVue
  4. Dit videointerview vil blive gennemgået af vores ledere. Du vil modtage svar hurtigst muligt.

Her kan du se de vigtigste skridt, du skal tage først. Du er velkommen til at tjekke de nogle ofte stillede spørgsmål for mere information, og se vores onboarding-rejse

Er der en deadline for at sende min ansøgning?

Så længe vores ledige stilling er online, er du mere end velkommen til at søge. Det betyder, at vi stadig leder efter vores næste (S)hero! Men vores tip er: Vær hurtig, da de fleste ledige stillinger bliver besat i løbet af kort tid!

Kan jeg søge flere ledige stillinger?

Du kan søge flere stillinger, men du behøver kun at indsende ét videointerview ad gangen. Hvis vores seneste opslag allerede er lukket, før du ansøger igen, vil vi muligvis ikke have dit videointerview længere på grund af GDPR og privatlivspolitik, og vi vil bede dig om at lave det igen. Følg venligst e-mail instruktionerne, du får, og du vil være klædt på til succes!

Jeg arbejder allerede hos Hunkemöller. Men jeg kender en, der er det perfekte match til en af de ledige stillinger! Er det muligt at henvise nogen til stillingen?

Tusind tak for dit bidrag til vores jagt efter talenter! Tjek InTouch-appen, og brug værktøjet Refer a (S)hero til at fortælle os om din potentielle nye kollega.
faq

Hvordan ved jeg, om jeg er er perfekt match til Hunkemöller?

Er du interesseret i at blive en del af Hunkemöller, men er du ikke helt sikker på, om vi er et perfekt match?

Der er ingen ledige stillinger i min by. Hvad gør jeg nu?

Ingen stress. Vi er konstant på udkig efter nye talenter og opdaterer vores jobsite regelmæssigt. Tilmeld dig vores job-alert, så du ikke går glip af den næste mulighed!

Kan jeg sende en uopfordret ansøgning?

Det er ikke muligt at sende en uopfordret ansøgning. Alle ledige stillinger er på jobsiden. Hvis dit drømmejob ikke er blandt de ledige stillinger, anbefaler vi dig at bede om at få jobnotifikationer, så du kan få besked, når dit drømmejob dukker op!

Er det obligatorisk at lave videointerviewet?

Vi bruger videointerviews til at lære dig, din personlighed og interesse for Hunkemöller at kende. Dette giver dig mulighed for at brillere med din personlighed og attitude! Vi ansætter hellere på attitude og træner for færdigheder hos Hunkemöller. Derfor er det meget værdsat, at du gør brug af videointerviewet.

Jeg havde problemer med at optage mit videointerview. Kan jeg optage et nyt?

Selvom det ikke er muligt at optage en ny video, kan du sende din ansøgning igen. Så vil du modtage en ny invitation til videointerviewet.
faq

Efter at have optaget videoen modtager jeg hele tiden påmindelser. Er min video blevet modtaget korrekt?

Hvis du har søgt flere ledige stillinger og har optaget en video, vil du modtage en påmindelse om de andre ledige stillinger. Vi har faktisk kun brug for én videooptagelse. De automatiske påmindelser vil dog stoppe efter 4 dage.

Har I modtaget min ansøgning?

Hvis du har modtaget en bekræftelsesmail, er din ansøgning blevet sendt korrekt, og du er med i opløbet. Du skal holde øje med dine mails for at få flere opdateringer om din ansøgning. Sørg for at tjekke din spam-mappe for at finde bekræftelsen. Kun hvis du ikke har modtaget nogen bekræftelsesmail efter 24 timer, skal du søge igen, da det kan være, at noget er gået galt.

Hvad er status på min ansøgning?

Vi går meget op i at svare dig indenfor 2-4 dage. Desværre er det ikke altid muligt. Vi er dog fast besluttede på at sørge for, at du hører fra os inden for maks. 5 dage efter, at du har søgt hos os. Hvis du ikke hører fra os inden for 5 dage, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvad er det næste skridt?

Jeg har netop modtaget en invitation til en samtale. Har du nogle tips?

Vi leder efter det perfekte match og en ægte (S)hero! Vi foreslår, at du er dig selv. Vær autentisk i den måde, du klæder dig på, den måde du taler på, og vær klar over, hvad dine evner og motiver er. Vi vil også gerne se, at du ved, hvad der gør Hunkemöller så unik - for kunderne og for vores medarbejdere.

Jeg har stadig nogle spørgsmål. Hvem kan jeg kontakte?

Hvis der er udestående spørgsmål vedrørende din ansøgning og processen, bedes du kontakte:

Vores Rekrutterings & HR-team

FAQ
Values at Hunkemöller

Hvad er de vigtigste værdier hos Hunkemöller?

Hunkemöller er et elsket, socialt og inkluderende brand. Langvarige og ægte relationer er gennemgående i alt, hvad vi gør. At være social gør det muligt for os at kommunikere vores brandvision og værdier på flere forskellige platforme online og i butikkerne. Inklusion og mangfoldighed er kernen i vores virksomhed. Vi ønsker ikke kun at byde alle velkommen i vores butikker, men også på vores kontorer. For at sikre dette, har vi implementeret Diversity & Inclusion-afdelingen, som konstant arbejder på og forbedrer åbenheden og varmen, som vi ønsker at formidle. Du er velkommen til at tjekke vores brand journey, så du kan lære os bedre at kende.

Er der en dresscode, som jeg skal følge?

Elsker du mode lige så meget, som vi gør? Vores medarbejdere i butikken følger vores klassiske, smarte dresscode baseret på farven sort. Du er velkommen til at give outfittet dit personlige præg! Der er ingen dresscode i hovedkvarteret. Kom som du er, og tag det på, som du føler dig mest tilpas i.

Er der nogen initiativer for medarbejdernes trivsel?

Der er masser af muligheder, og vi forbedrer hele tiden, hvad vi kan tilbyde. Ugentlige/månedlige workshops og kurser, der dykker ned i emnerne afslapning og mindfulness, og vi har online-træning på vores Hunkemöller Academy om emnet.

Hvilke karriere- og læringsmuligheder findes der hos Hunkemöller?

Vi giver alle vores medarbejdere, både i butikkerne og på hovedkontoret, masser af uddannelses- og udviklingsmuligheder. Ikke alene har alle medarbejdere adgang til vores interne læringsplatform, men vi har også et stort netværk af undervisere. På baggrund af dette kan vi med stolthed sige, at vores medarbejdere har en stor viden og udvikler sig hver dag, se mere under Vi investerer i dig.
sustainability

Hvilke initiativer tager Hunkemöller for at skabe en bedre fremtid?

Hunkemöller tager flere skridt mod en bedre fremtid for os alle; medarbejdere og kunder. Vi inviterer dig til at tage et kig på vores bæredygtighedsprogram Together Tomorrow for at se, hvordan vores virksomhed arbejder for bedre arbejdsforhold, ansvarligt indkøb af materialer og reduktion af vores aftryk på klimaet.
internship

Hvad er Best Internship in Retail?

Best Internship in Retail er et praktikprogram, der tilbydes i Hunkemöllers hovedkontor i Holland. Programmet udbydes to gange om året med omkring 50 ledige stillinger på tværs af flere afdelinger, der starter i februar og i september. 

Skal jeg være indskrevet som studerende i hele praktikperioden?

Ja, det er obligatorisk, at du er indskrevet som studerende i hele praktikperioden.
Internship

social

Kan jeg komme i praktik, hvis jeg ikke er EU-borger?

Ja, du kan stadig komme i praktik. Det er dog et krav, at du er indskrevet i Holland, og at praktikopholdet er en obligatorisk del af dine studier.
Internship

much-loved

Er det muligt at tage forskerpraktik på fuld tid?

Det er desværre ikke muligt. Du skal kunne arbejde mindst 4 hele dage om ugen.
Internship

inclusive

gå ikke glip af muligheden!