Hunkemöller søger en Butikschef til Københavnsområdet

Send Ansøgning

Vi søger en engageret og dygtig butikschef til at lede en af vores butikker i Københavnsområet.

Vil du have ansvaret for din egen lingeributik og sælge populære og unikke produkter i et af Europas førende lingeribrands? Kunne du tænke dig at udvikle dig selv og dine lederevner i en international virksomhed med solide karriere- og udviklingsmuligheder?
 

Så er dette den perfekte mulighed for dig!

Om stillingen som butikschef
Som butikschef har du har ansvaret for at skabe en succesfuld og salgsklar butik, der leverer World Class Service til kunderne, og som opnår solide salgstal. Du betjener kunder og coacher dine medarbejdere, ligesom at du har ansvaret for de administrative opgaver, der følger med rollen (bestiller varer, udarbejder arbejdsplaner, afholder performancesamtaler & VM). Derudover har du selvfølgelig altid fokus på målstyring, KPI´er og et godt, sundt og inkluderende arbejdsmiljø.

”Jeg er spillende træner, så jeg leder både mit personale og ekspederer kunderne. Kunderne bestemmer min hverdag. de har altid førsteprioritet, og de skal gå fra butikken med et smil på læben og en god købsoplevelse. Og så skal mit hold af medarbejdere selvfølgelig trives og være motiverede for at sælge,” udtaler Pia.

Når du starter hos os, gennemgår du et 2-ugers oplærings- og introduktionsforløb – både fysisk og via vores prisvindende online HKM Academy.

Solide karrieremuligheder
Hvis du har ambitioner om at udvikle dig, så er Hunkemöller kendt for at tilbyde mange udviklings- og karrieremuligheder. Vi investerer i vores medarbejdere, og vi imødekommer dine ønsker. Som kan du butikschef kan eksempelvis blive optaget på vores Retail Talent Program og uddanne dig til Regionschef. Mulighederne er mange – rigtig mange!

”Jeg har drømmejobbet og arbejder med dét, der er min passion. Hvem vil ikke gerne styre sin egen butik med et hold af dedikerede kollegaer, der elsker lingeri,” fortæller Store Manager Pia Jensen.

Fun, Passionate, Inspiring, Inclusive, In Touch & Sexy

… det er vores værdier. Og som butikschef skal du bringe dem i spil og være det gode eksempel for dine medarbejdere, så sammen skaber en god oplevelse for kunderne. Desuden har vi vores kunde- og personale-app, hvor vi deler informationer med vores kunder og medarbejdere – vi er aktive på alle sociale platforme som den omni-channel virksomhed, vi er.  

Do what you love, love what you do!
For at have succes i jobbet som butikschef, forventer vi at du

  • Har tidligere erfaring fra lignende stilling – gerne inden for tekstil.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du er en god og inspirerende leder, der kan drive butikken frem mod endnu større succes.
  • IT kundskaber er en fordel, da vi er en omni-channel virksomhed
  • Du er vant til at motivere dit personale og arbejde målrettet med salgstal, KPI’er og produktivitetsmål.
  • Du har et udpræget konkurrence-, salgs- og servicegen, og du trives i et kundefokuseret miljø, hvor du selv driver salget i butikken.  
  • Du ved, at hver dag er showtime, og du tilstræber hele tiden af overgå de forventede resultater og udvikle dig, så du altid er den bedst mulige udgave af dig selv.


”Din personlighed er enormt vigtig. Her smiler vi, mens vi taler. Sådan er vi. Vi er heller ikke bange for at være ærlige over for kunderne og røre ved dem, når lingeriet skal sidde godt. Og så skal du have konkurrencegen og solid talforståelse og selvfølgelig ja-hatten og dit gode humør med på arbejde,” slutter Pia.

Er du klar på nye udfordringer?
Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Kort tid efter at du har sendt din ansøgning og CV af sted, bliver du inviteret til at lave et videointerview, som er en del af vores rekrutteringsproces.

Vi vil sende dig 2 påmindelser til at optage din video. Efter den 2. påmindelse sender vi dig ikke flere, og du vil automatisk få afslag. Vi anbefaler dig derfor at optage din video hurtigst muligt, så du ikke glemmer det!

Der vil blive afholdt samtaler løbende.

OBS - vi tager kun kandidater i betragtning, som gennemfører videointerviewet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fordele @Hunkemöller:

Top Employer 2023

Certificeret Top Employer i Holland, Tyskland & Danmark

Top Employer

Ansøgning

Har du spørgsmål?

Vores rekrutteringsteam er her for at hjælpe dig med at finde dit drømmejob hos Hunkemöller

Cecilie & Josefine

Recruitment Team

Sæt en job-advarsel

Sign up!